Του Teometeo.
Πολύ έντονα φαινόμενα αναμένεται στην χώρα μας τις επόμενες τουλάχιστον 48 ώρες,με βασικά χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυριως στα θαλάσσια παραθαλάσσια,τις πολυ πυκνές χιονοπτώσεις στον ορεινό ηπειρωτικό κορμό αλλα και σε χαμηλά υψόμετρα οσο προχωράμε άυριο καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θράκης απο άυριο .
-Πολυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ανατολικό νότιο και κεντρικο αιγαίο νοτιά Πελοπόννησο,σήμερα την νυχτα και αύριο της πρωϊνες ώρες σε Αν.Στερά και Εύβοια.
-Βροχές πολυ μεγάλης διάρκειας σε μεγάλο μέρος της κεντροβόρειας χώρας,αλλα και πυκνότατες χιονοπτώσεις στα ορεινα απο άυριο και ημιορεινές περιοχές.
-Θυελλώδεις ανεμους σε πελάγη.
Στους ενδεικτικούς χάρτες εμφανιζεται πως περιπου θα είναι η κατανομη των χιονοπτώσεων-Βροχών καταιγιδών.

Πηγή: Teometeo-forecast-eyes

-Σχόλιο Evrytaniaweather,

Η Ευρυτανία αρχικά θα δεχθεί υψηλά ποσοστά βροχής ενώ στη συνέχεια έντονες χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και διακοπές κυκλοφορίας στο νομό Ευρυτανίας.

6 tags

Αποκλεισμένα χωριά -Τρία (3) αποκλεισμένα χωριά του Δήμου Καρπενησίου, Μεσοκώμη, Καταβόθρα, Καρίτσα. ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ–ΠΑΓΕΤΟΥ -Όλο το εθνικό καιεπαρχιακό οδικό δίκτυοτου Νομού. -Ε.Ο. Καρπενησίου –Λαμίας, από8ο έως 12οχλμ. 

Άστατος καιρός έως και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019

2 tags

Άστατος θα είναι ο καιρός έως και της Τρίτη 16 Απριλίου 2019, αφού διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές θα επηρεάσουν τον καιρό της χώρας μας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι